logo

Maak kennis met ons team

4Anita van Bugnum
Anita heeft veel ervaring met het verzorgen van accountancywerkzaamheden voor MKB-ondernemers. Zij houdt zich met name bezig met het samenstellen van jaarverslagen en fiscale aangiften.
2Michiel Beishuizen
Michiel heeft zich na zijn juridische opleiding gespecialiseerd in belastingrecht. Als relatiebeheerder is hij het eerste aanspreekpunt voor onze internationaal opererende klanten.

1Sandra Koolwijk
Sandra is als salarisadministrateur verantwoordelijk voor de salarisadministraties van onze klanten en alles wat daarbij komt kijken.
5Co Abrahamse
Co heeft als accountant veel ervaring in de profit en non-profit sector. Het adviseren van de MKB-ondernemer en alles wat daarbij hoort heeft zijn interesse. Daarnaast behoren samenstelopdrachten en het uitvoeren van (vrijwillige) controle-opdrachten tot zijn specialismen.

4Astrid Lindenburg
Astrid zorgt voor het verwerken van de financiele administraties en de aangiften Omzetbelasting van onze klanten. Dit doet zij zowel op locatie bij de klant als vanuit kantoor.
4Diana Lindeman
Diana is als office manager verantwoordelijk voor het beheersen van de processen binnen ons kantoor. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het begeleiden van subsidie-aanvragen.

Marieke de Jong-Luijt
Marieke zorgt voor het verwerken van de financiele administraties en de aangiften Omzetbelasting van onze klanten.
Mirjam Burger
Mirjam is ons team komen versterken voor het onder andere samenstellen van jaarrekeningen.

Claudia Huurman
Claudia zorgt voor het verwerken van de financiele administraties en de aangiften Omzetbelasting van onze klanten.